کلاسهای الکترونیکی
1400/12/17 سه‌شنبه
قابل توجه دانشجویان رشته های الهیات گرایش ادیان و عرفان ،علوم اقتصادی، آمار، علوم سیاسی، علوم دام و طیور، علم اطلاعات و دانش شناسی
دستور العمل برنامه ریزی و اجرای دروس الکترونیکی مجموعه رشته های(الهیات و معارف اسلامی- ادیان و عرفان ،علوم اقتصادی، آمار، علوم سیاسی، علوم دام و طیور، علم اطلاعات و دانش شناسی)

.

New Page 1

برنامه کلاسی این دروس به صورت متمرکز کشوری در نیمسال دوم سال تحصیلی 1401-1400 در سامانه مدیریت یادگیری الکترونیکی به آدرس Lms.isfahan.pnu.ac.ir برگزار می شود  و طبق راهنماهای صفحه اول این سامانه با نام كاربري و رمز عبور(به شرح زیر) می توانند وارد سامانه شوند.

توجه :عبارت Aa   بعد از کد ملی درج می شود لطفا به نمونه مثال ثبت شده دقت گردد.

دانشجويان اتباع كه فاقد كد ملي مي باشند مي توانند بجاي كد ملي از ارقام 1 تا 8 استفاده نمايند.

شايان ذكر است شروع كليه كلاس هاي مجموعه رشته هاي ياد شده از تاريخ 15 اسفند به بعد مي باشد.