مراکز و واحدها
1403/1/21 سه‌شنبه
برگزاری مراسم جزء خوانی قرآن کریم در دانشگاه پیام نور واحد راین
راین/ برگزاری مراسم جزء خوانی قرآن کریم در دانشگاه پیام نور واحد راین

مراسم جزء خوانی قرآن کریم عصر امروز با حضور حجت الاسلام والمسلمین اسماعیل زاده امام جمعه راین ،حجت الاسلام والمسلمین عرب ،کارکنان و جمعی از دانشجویان در دانشگاه پیام نور برگزار گردید .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این ویژه برنامه قرآنی با هدف انس هر چه بیشتر کارکنان و دانشجویان با کلام الله مجید و بهره‌مندی از آثار و برکات نورانی این کتاب الهی در ماه بابرکت رمضان، برگزار گردید.

در پایان این مراسم حجت الاسلام والمسلمین اسماعیل زاده امام جمعه راین از برپایی سنت حسنه جزء خوانی ماه مبارک رمضان در دانشگاه تشکر و قدر دانی نمود.
 و سپس با اشاره به سخنرانی رهبر معظم انقلاب در جمع دانشجویان عنوان کرد : ماه مبارک رمضان یک فرصت استثنایی برای خودسازی و تقرب به درگاه الهی است و همه باید تلاش نماییم از این فرصت نهایت بهره را ببریم.

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین عرب نیز در خصوص مساله حجاب به ایراد سخنرانی پرداخت.

گفتنی است : این مراسم به همت امور فرهنگی دانشگاه با همکاری کانون دانشحویی هلال احمر و دانشجویان فعال فرهنگی به همراه اقامه نماز جماعت مغرب وعشاء و افطاری ساده برگزار گردید.