مراکز و واحدها
1403/2/23 یکشنبه
برگزاری مراسم روز دختر در مراکز و واحدها
مراسم گرامیداشت میلاد حضرت معصومه سلام الله علیها و گرامیداشت روز دختر در مراکز جیرفت و سیرجان برگزار شد.

جیرفت

جشن بزرگ ولادت حضرت معصومه(س) وروز دختر در دانشگاه پیام نور مرکز جیرفت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز جیرفت، این جشن به همت امور فرهنگی، روابط عمومی وبسیج دانشجویی این دانشگاه امروز ساعت۹صبح در محل نمازخانه این مرکز با حضور حجت الاسلام والمسلمین مهدوی نيا و نوای کربلایی ابراهیم امیری وهمچنین کارکنان و جمعی از دانشجویان برگزار گردید.

در ادامه از دانشجویان دختر فعال در حوزه های مختلف با اهدای جوایز و لوح تقدیر تشکر وقدردانی به عمل آمد.

سیرجان
با حضور دکتر محمد زکریانژاد رئیس دانشگاه پیام نور مرکز سیرجان و چند نفر از کارکنان دانشگاه صورت گرفت؛
جشن میلاد حضرت معصومه علیها السلام و بزرگداشت روز دختر در محل نگهداری دختران بی سرپرست تحت پوشش بهزیستی با اجرای برنامه های فرهنگی و برگزاری مسابقه دارت

هچنین در مراسم سه شنبه های مهدوی از دختران این مرکز تجلیل شد