مراکز و واحدها
گرامیداشت روز روانشناس در مراکز و واحدهای استان
این روز در واحدهای ریگان و رفسنجان و کرمان گرامی داشته شد

ریگان:
همزمان با روز روانشناس و مشاور، در مراسمی از اساتید و مشاوران دانشگاه پیام نور ریگان  باهمت فرهنگی ، بسیج دانشجویی ودانشجویان رشته روانشناسی ومشاوره تقدیرشد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور ریگان؛زیدابادی رئیس دانشگاه  پیام نور ریگان ضمن تبریک روز روانشناس و مشاور به اساتید ودانشجویان رشته روانشناسی ومشاوره، از نقش ممتاز اساتیدمشاوردر ارتقاء سلامت‌ روح و روان دانشجویان و مراجعه کنندگان سخن گفت .در پایان با اهدای لوح تقدیروهدیه ازغلامرضا سلطان آبادی که از اساتیدو مشاوران دانشگاه بود تقدیرو تشکر بعمل آمد

زرند:
نشست زنان و خانواده با موضوع جایگاه زن در جامعه و همسرداری با حضور استاد سرکارخانم غضنفرزاده

رفسنجان
 مراسم گرامیداشت روز روان شناس در رفسنجان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور رفسنجان، این مراسم با حضور صولت افضلی رئیس هیأت مدیره تشکل روانشناسی استان کرمان، رئیس دانشگاه پیام نور مرکز رفسنجان خانم دکتر صادقی راد ، اعضای شورای شهر، رئیس اداره بهزیستی، اساتید دانشگاه و روان شناسان شهر در سالن آمفی تئاتر دانشگاه پیام نور رفسنجان برگزار شد.

غرفه معرفی رشته روانشناسی، غرفه روانشناسی در قرآن، غرفه نقاشی خلیج فارس و اتوبوس کتاب از دیگر برنامه های جانبی این مراسم بود که توسط دانشجویان دانشگاه پیام نور رفسنجان برپا شد.

این برنامه به همت شهرداری و شورای اسلامی شهر، اداره بهزیستی و دانشگاه پیام نور رفسنجان برپا شد و در ادامه با اجرای موسیقی، سخنرانی و تجلیل از روان شناسان نمونه به پایان رسید.