مراکز و واحدها
1402/10/5 سه‌شنبه
بازدید فرماندار راور از دانشگاه پیام نور این شهرستان
دکتر عباسی از روند برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه پیام نور راور بازدید نمود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر عباسی فرماندار شهرستار راور از دانشگاه پیام نور این شهرستان بازدید نمود و از نزدیک با نحوه آزمون های این دانشگاه آشنا شد.

در ادامه این بازدید، طی جلسه‌ای که در محل دفتر رئیس دانشگاه پیام نور راور تشکیل شد،  مهندس رحیمی پور مسئول امور جاری دانشگاه پیام نور واحد راور گزارشی از عملکرد دانشگاه را ارائه نمود.

همچنین دکتر عباسی ضمن تاکید بر توسعه جامعه‌ی دانشگاهی و اهمیت مقاطع آموزش عالی جهت پیشرفت شهرستان راور، حمایت قاطع خود را از دانشگاه پیام نور اعلام داشت و افزود:با عنایت به پتانسیل‌های موجود شهرستان و لزوم توجه به آینده نگری، شایسته است رشته های فنی مهندسی، علوم ورزشی و مترجمی زبان انگلیسی به رشته های دانشگاه اضافه گردد و قول مساعد دادند که پیگیری ‌های لازم از طرف ایشان جهت افزایش رشته‌های فوق صورت خواهد گرفت تا ان‌شاءالله شاهد جذب حداکثری دانشجو و رونق بیش از پیش دانشگاه پیام نور واحد راور باشیم.