مراکز و واحدها
1403/2/12 چهارشنبه
تجلیل از اساتید دانشگاه در مراکز و واحدهای استان
در مراکز و واحدهای کرمان، شهربابک، بم، رفسنجان، ریگان، رابر و بردسیر از اساتید دانشگاه تقدیر به عمل آمد

شهربابک
مراسم بزرگداشت سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری(ره) و تجلیل از اساتید دانشگاه پیام‌نور شهربابک، با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین حاج آقای انصاری امام جمعه شهرستان، ریاست و همکاران علمی و اداری برگزار گردید و در پایان به همکاران علمی به رسم یادبود هدایای نفیس و شاخه گل تقدیم شد.مراسم تجلیل از اساتید دانشگاه پیام نور واحد ریگان برگزار شد .

ریگان
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور ریگان؛به مناسبت سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری و روز معلم از اساتید دانشگاه طی مراسمی تجلیل شد. در ابتدای این مراسم عباس زید آبادی رئیس دانشگاه پیام نور ریگان ضمن تبریک روز معلم واستاد ،سخنانی را در مورد اهمیت نقش اساتید در فرهنگ سازی جامعه مطرح کردند.و از تلاش اساتید در ارتقاء علمی و اخلاق دانشجویان تقدیر نمود و درادامه گفتگوی صمیمی ریاست و اساتید اختصاص یافت و در پایان با اعطای لوح تقدیر از اساتید دانشگاه قدردانی به عمل آمد.

رابر

تقدیر از اساتید دانشگاه پیام نور واحد رابر به مناسبت روز معلم با تقدیم تقدیر نامه و شاخه گل

بردسیر
دانشجویان واحد بردسیر در روز معلم با تهیه آش رشته از اساتید خود قدردانی نمودند

بم

برگزاری بزرگداشت روز معلم و جشن دانش آموختگی دانشجویان مرکز بم
به گزارش روابط عمومی مرکز بم؛ امروز ۱۲ اردیبهشت، به مناسبت روز معلم از اساتید مرکز بم تجلیل شد. همچنین برای اولین بار جشن دانش آموختگی دانشجویان با حضور خانواده آنها برگزار شده،  در انتها دانشجویان با دریافت لوح دانش آموختگی و  شاخه گل بدرقه شدند

سیرجان
گرامیداشت روز معلم و تجلیل از اساتید دانشگاه پیام نور واحدزرند
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور زرندخانم دکتر زهرا قنبری طی مراسمی  از اعضا علمی واساتید با اعطای لوح تقدیر تشکر وقدر دانی کردند.

زرند
مراسم تجلیل وبزرگداشت روز استاد
دانشجویان رشته علوم تربیتی وروانشناسی  دانشگاه پیام نور واحدزرند ازاستاد خود خانم امیری  با اعطای گل وهدایا تشکر وقدردانی کردند

رفسنجان