آموزش
1400/8/15 شنبه
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی در مراسم معارفه:
ضرورت ایجاد تحول در شیوه آموزشی دانشگاه پیام نور

دکتر علیرضا دل افکار خدمت به آرمان های نظام مقدس جمهوری اسلامی را ارزشمند دانست و گفت: حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی مسئولیت سنگینی است که از اعتماد رئیس دانشگاه پیام نور بابت اعطای این مسئولیت سپاسگزارم و برای دکتر مرتضی محسنی موفقیت و پیروزی را آرزومندم.

به گزارش روابط عمومی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور در مراسم معارفه خود افزود: حوزه آموزشی دانشگاه پیام نور در طول بیش از سه دهه فعالیت، با شیوه ای ثابت و ایستا در حال فعالیت است که نیازمند یک تحول جدی در این حوزه هستیم و امید که با حمایت همکاران این حوزه بتوانیم در این زمینه تحولات بزرگی را ایجاد کنیم.

دکتر مرتضی محسنی نیز در این مراسم ضمن قدردانی از رئیس دانشگاه پیام نور و آرزوی موفقیت برای دکتر دل افکار اظهار داشت: پذیرش مسئولیت اجرایی در دانشگاه پیام نوربا توجه به گستردگی در سراسر کشور، کاری مهم و خطیر است و من آنچه در توان داشتم در اختیار دانشگاه گذاشته ام.

وی ضمن آرزوی توفیق برای دکتر دل افکار اظهار داشت: قطعا با وجود دکتر دل افکار حوزه معاونت آموزشی بالنده تر و شکوفاتر از قبل پیش خواهد رفت.