آموزش
1400/4/2 چهارشنبه
دانشگاه پیام نور پیشتاز در ارائه آموزش الکترونیکی در کشور
برگزاری170 هزار نفر آزمون الکترونیکی طی نیمسال گذشته /ثبت رکورد ۹۷۶۶ نفر آزمون آنلاین در روز اول خرداد توسط استان کرمان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر علیرضا محدثی زرندی، رئیس دانشگاه پیام نور استان کرمان، از برگزاری موفق امتحانات پایان ترم دانشگاه خبر داد و افزود: امتحانات طبق تقویم اعلامی جدید دانشگاه، عمدتا از طریق سامانه "پیام من" از یکم ماه تا 26 خرداد ماه برگزار شد و دانشجویان استان کرمان بیش از 170 هزار نفر آزمون در این سامانه برگزار نمودند.

وی با اشاره به برگزاری کلاس ها و امتحانات به صورت متمرکز استانی افزود:برگزاری 5000 کلاس آنلاین به همراه 8000 آزمون الکترونیکی برای 13000 دانشجو بخشی از کارنامه آموزشی دانشگاه پیام نور استان کرمان طی نیمسال گذشته بوده است.

ایشان ضمن تشکر از اساتید و کارشناسان پشتیبان آزمون ها گفت: با وجود ادامه همه گیری کرونا و حاکم بودن شرایط خاص بر فضای آموزشی کشور، برگزاری کلاس ها و امتحانات در فضای مناسبی انجام شد و ضمن استفاده دانشجویان از کلاس های الکترونیکی، سامانه پیام من بستری مناسب برای برگزاری آزمون های دانشگاه به ویژه در بخش آزمون های تستی بود.

گفتنی است، ثبت نمرات دانشجویان پس از برگزاری هر آزمون امکان پذیر بوده و تا شانزدهم تیر ماه در سامانه گلستان ادامه خواهد داشت.