1403/1/15 چهارشنبه
پیام خانم دکتر معین الدینی رئیس دانشگاه پیام نور استان به مناسبت روز جهانی قدس
«كُونَا لِلظَّالِمِ‏ خَصْماً وَ لِلْمَظْلُومِ عَوْنا»

بِسْمِ اللَّهِ قاِصمِ الجَّبارینَ

«كُونَا لِلظَّالِمِ‏ خَصْماً وَ لِلْمَظْلُومِ عَوْنا»

آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به تدبیر هوشمندانه بنیان‌گذار کبیر انقلاب، به عنوان یادمانِ همبستگی و همراهی همه آزادی‌خواهان و عدالت‌طلبانِ جهان در پشتیبانی از ملت مظلوم فلسطین و مبارزه با ظلم و بیداد رژیم اشغالگر و کودک کش صهیونیستی است که به عنوان نمادِ دفاع از حق و انسانیت، بر لوحِ دل‌ها و تقویم‌ها نقش بسته است.

در این میان، نقش دانشگاهیان و اندیشمندان در تبیین جنایات بی سابقه و جنون آمیز رژیم منحوس اسرائیل علیه زنان و کودکان بی پناه غزه، بی بدیل است و لازم است با روشنگری علمی، همچنان قدس را در صدر دغدغه‌های خود قرار داده و با جهاد تبیین، خطرات فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و اخلاقی غده سرطانی صهیونیسم برای بشریت، تشریح کنند.
اینجانب از خانواده بزرگ دانشگاهیان پیام نور استان کرمان دعوت میکنم، همچون همیشه همگام با ملت بزرگ ایران اسلامی، در راهپیمایی عظیم روز جهانی قدس، مشارکت پرشورداشته تایکبار دیگر این روز مبارک و وحدت آفرین را فرصتی برای اضمحلال روز افزون صهیونیزم جهانی تبدیل نماییم.

فاطمه معین الدینی
رئیس دانشگاه پیام نوراستان کرمان