1402/12/26 شنبه
رئیس دانشگاه پیام نور استان کرمان خبر داد:
ثبت نام غیر حضوری پذیرفته شدگان بدون آزمون دانشگاه پیام نور از 26 اسفند ماه

رئیس دانشگاه پیام نور استان کرمان ضمن اعلام  این خبر افزود: زمان ثبت نام غیر حضوری پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت دانشگاه پیام‌نور، از 26 اسفند ماه آغاز و تا 14 فروردین ماه ادامه خواهد داشت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام‌نور استان کرمان؛ خانم دکتر فاطمه معین الدینی با اشاره به اعلام نتایج تکمیل ظرفیت مقطع کارشناسی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی سال ۱۴۰۲ توسط سازمان سنجش آموزش کشور افزود: تعداد ۵۱ هزار نفر از داوطلبان ورود به دانشگاه در سراسر کشور در مقطع کارشناسی در دانشگاه پیام نور پذیرفته شده اند که نسبت به سال گذشته 18 درصد رشد داشته است.

وی افزود: افزایش ۱۸ درصدی  قبولی در دانشگاه پیام نور بیانگر علاقه و اعتماد مردم به این دانشگاه به عنوان بزرگترین دانشگاه دولتی کشور است.

ایشان تاکید کرد: پذیرفته شدگان پس از ورود به سامانه گلستان این دانشگاه به آدرس:reg.pnu.ac.ir،  در مهلت اعلام شده و با مطالعه صفحه ورودی می توانند با استفاده از شناسه کاربری و گذرواژه مندرج در صفحه اول سایت فوق، وارد سامانه آموزشی گلستان شوند و نسبت به تکمیل و بارگذاری مدارک اقدام نمایند.
رئیس دانشگاه پیام نور استان کرمان ادامه داد: ثبت نام حضوری و انتخاب واحد پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت مقطع کارشناسی دانشگاه پیام نور از 15 فروردین ماه 1403 لغایت 28 فروردین ماه انجام خواهد شد.
ایشان تصریح کردند: اطلاعات تکمیلی در این خصوص از طریق سایت دانشگاه پیام نوراستان کرمان به آدرس kerman.pnu.ac.ir و فضای مجازی این دانشگاه به آدرس: @kermanpnuk  اطلاع رسانی خواهد شد.