1402/3/10 چهارشنبه
رئیس دانشگاه پیام نور استان کرمان خبر داد:
اخذ مجوز سه رشته جدید کارشناسی ارشد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه خانم دکتر فاطمه معین الدینی رئیس دانشگاه پیام نوراستان کرمان با اعلام این خبر افزود: با مجوز دفتر گسترش آموزش عالی وزرات علوم، امکان پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد رشته های حسابداری و مدیریت دولتی گرایش منابع انسانی در دانشگاه پیام نور واحد شهربابک و رشته حقوق بین الملل در مرکز کرمان فراهم گردیده است.

ایشان ادامه داد، با توجه به وجود12 عضو علمی دانشیار و 61عضو علمی استادیار در دانشگاه پیام نور استان، تلاش ها در راستای ارتقای تحصیلات تکمیلی دانشگاه با توجه به این سرمایه علمی ادامه خواهد یافت و امیدواریم بتوانیم همچنان رشته های جدید و مورد نیاز جامعه را که چشم انداز اشتغال بهتری  برای آنها وجود دارد دایر نماییم.

گفتنی است، پذیرش برای رشته های حسابداری و مدیریت دولتی واحد شهربابک از سال 1402 و پذیرش دانشجو در رشته حقوق بین الملل مرکز کرمان ار سال 1403 خواهد بود.