1402/3/1 دوشنبه
امتحانات دانشگاه پیام نور استان کرمان آغاز گردید
آغاز امتحانات دانشگاه پیام نور استان کرمان / ۵۷۷۳ نفر آزمون در روز اول امتحانات

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، آقای دکتر فرهادیان معاون آموزشی دانشگاه پیام نور استان کرمان در آغازین ساعات شروع امتحانات ضمن حضور در سالن امتحانات دانشگاه پیام نور مرکز کرمان بر حفظ آرامش دانشجویان در سالن امتحانات تاکید کرد .

معاون آموزشی دانشگاه پیام نور استان کرمان  افزود:تمهیدات لازم برای برگزاری هر چه بهتر آزمون ها در نظر گرفته شده است تا  دانشجویان با کیفیت و به دور از هر گونه استرس امتحانات خود را برگزار نمایند.

وی تصریح کرد: امتحانات استاندارد و چند گزینه ای دانشگاه پیام نور با توجه به اینکه سراسری و متمرکز برگزار شده و  همواره در کشور برند بوده اند، سبب افزایش قدرت تست زنی دانشجویان شده و زمینه موفقیت آنها را در آزمون های استخدامی فراهم می آورند.

گفتنی است، در روز اول امتحانات ۵۷۷۳ نفر آزمون به صورت حضوری در ۲۲ مراکز و  واحد دانشگاه پیام نور استان کرمان با سلامتی و آرامش برگزار گردید  و امتحانات تا پایان خرداد ماه ادامه خواهد داشت.