1400/6/17 چهارشنبه
واکسیناسیون دانشجویان دانشگاه پیام نور استان کرمان
معاون دانشگاه پیام نور استان کرمان از آغاز واکسیناسیون دانشجویان تحصیلات تکمیلی استان کرمان از ۱۶ شهریور خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان کرمان؛ دکتر محسن میر حبیبی  ضمن اعلام این خبر گفت: واکسن دانشجویان مشغول به تحصیل دانشگاه پیام نور استان کرمان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری  از ۱۶ شهریورماه آغاز شده است.

وی اظهار داشت: در مردادماه مشخصات کلیه دانشجویان مراکز و واحدهای استان کرمان برای مراجع ذیربط ارسال شده بود و پس از  انجام هماهنگی های لازم دانشجو یان تحصیلات تکمیلی در اولویت قرار گرفتند

دکتر میر حبیبی  افزود: دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری کل استان  می توانند با در دست داشتن کارت ملی و کارت دانشجویی خود به مراکز مشخص شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی شهر خود ویژه دانشجویان مراجعه نمایند چنانچه کارت دانشجویی دانشجومفقود شده است میتواند به تحصیلات تکمیلی محل تحصیل خود مراجعه و مجدد پرینت کارت دانشجویی مهر شده دانشگاه را دریافت نمایند یا پرینت انتخاب واحد تایید شده توسط دانشگاه و یا گواهی اشتغال به تحصیل را می‌توانند به جای کارت دانشجویی ارائه نمایند،همچنین وی افزود واکسن دانشجویان مقطع کارشناسی و ارشد  مرکز سیرجان و رفسنجان آغاز و سایر مراکز واحد دیگر به زودی  جزئیات  اعلام خواهد شد.
لازم به ذکر است واکسن  دانشجویان مقطع کارشناسی  ارشد  و دکتری ساکن شهر کرمان در تالار افضلی پور دانشگاه شهید باهنر کرمان از روز شنبه  آغاز میشود.