1400/1/14 شنبه
ریاست عالی دانشگاه از تلاش های رئیس و همکاران استان کرمان در سال 99 تقدیر کرد.
دکتر علیرضا محدثی زرندی، رئیس دانشگاه پیام نور استان کرمان مورد تقدیر قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر زمانی ریاست عالی دانشگاه با ارسال لوح تقدیری از تلاش های رئیس و همکاران علمی و اداری استان به پاس خدمات ارزنده در حوزه های مختلف دانشگاه در سال 99 و به ویژه اهتمام به آموزش الکترونیکی و افزایش جذب دانشجو تقدیر و تشکر کرد.

در قسمتی از متن تقدیر ریاست دانشگاه آمده است، دانشگاه پیام نور، حضور عزت مندانه خود در عرصه آموزش عالی کشور در شرایط خاص کرونا را مرهون توجه و حمایت ویژه عزیزانی است که صادقانه و با حس بالای تعلق انسانی در راستای خدمت به مردم گام برداشته و دانشگاه را یاری رسانده اند و خدا را شاکریم با تلاش های مجدانه و حمایتهای دلسوزانه دانشگاهیان به عنوان بزرگترین سرمایه های سازمانی توانستیم گام های مثبت و سازنده ای در زمینه اعتلای بیشتر این دانشگاه در سال 99 برداریم.