1398/2/9 دوشنبه
برگزاری جشن «روز روانشناس» در مرکز کرمان
جشن روز روانشناس با حضور اساتید و ا عضای هیئت علمی وجمع کثیری از دانشجویان روانشناسی در مرکز کرمان برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، در این مراسم دکتر حسین رشیدی نژاد رئیس مرکز کرمان ضمن تبریک روز روانشناس و با اشاره به علم روانشاسی گفت: روانشناسی از حساسیت بسیار بالایی برخوردار است ونقش زیادی در زندگی دارد.
وی افزود: امروز ابعاد زندگی انسان به حضور علم روانشناسی نیاز دارد و تلاش هایی که دانشجویان روانشناسی در این زمینه انجام می دهند مفید و ارزشمند است.
همچنین در این مراسم ،دکتر فروغ بختیاری عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور گفت :امروز روانشناسی در همه جای جامعه جای دارد ودر زندگی نقش اساسی دارد .
بختیاری، با اشاره به مشکلات جامعه وآسیب های اجتماعی  از قبیل ،طلاق افزود: ضروری است که با مسائل روانشناسی آشنایی داشته باشیم.
در این مراسم از کارمندان امور فرهنگی و مرکز مشاوره واساتید روانشناسی تجلیل شد.
گفتنی است : این جشن با بر نامه های متنوعی از قبیل مسابقه، پخش کلیپ های روانشناسی همراه بود.