مراکز و واحدها
1402/9/4 شنبه
با هدف ترویج فرهنگ کتابخوانی انجام شد:
اتوبوس کتاب در رفسنجان به‌راه افتاد

به همت اداره فرهنگی دانشگاه پیام نور رفسنجان و با همکاری و حمایت شهرداری رفسنجان اتوبوس کتاب در رفسنجان به راه افتاد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور رفسنجان، آیین افتتاحیه اتوبوس کتاب رفسنجان با حضورمهندس مجید کهنوجی شهردار، دکتر الهام صادقی راد رئیس دانشگاه پیام نور رفسنجان ، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان استان، معاون سیاسی فرماندار، اعضای شورای شهر، و جمعی از معاونین و مدیران شهرداری در بوستان معلم برگزار شد.

خانم دکتر الهام صادقی راد رئیس دانشگاه پیام نور مرکز رفسنجان کتاب و مطالعه را بن‌مایه فرهنگ و تمدن و پیشرفت هر کشوری دانست وی افزود اگر سلامت و امنیت روان و عزت نفس می‌خواهیم باید به مطالعه و کتاب اهمیت دهیم وی از بها دادن شهرداری و شورای شهر به ایده های فرهنگی جوانان تقدیر و از زحمات مدیر خلاق فرهنگی دانشگاه پیام نور رفسنجان و عضو شورای شهر آقای صباغ جعفری تشکر نمود.

در ادامه سید ابراهیم صباغ جعفری مدیرفرهنگی دانشگاه پیام نور و عضو شورای شهررفسنجان نیز عنوان داشت ایده اتوبوس کتاب در جلسه فعالان فرهنگی دانشگاه با شهردار مطرح که با استقبال شهردار این طرح در شورای شهر مطرح و ۳۰۰ میلیون تومان اعتبار مصوب گردید همچنین سازمان اتوبوسرانی یکدستگاه اتوبوس رايگان به این طرح اختصاص دادند که پس از چندماه طراحی ،نقاشی و فضاسازی شد و باخرید ۵۰۰ جلد کتاب در مرحله اول شروع به کارکرد.

دکتر حسینی معاون هنری شهرداری رفسنجان ، در ادامه توضیحات این طرح، صندلی قصه گو ویژه کودکان، ویژه برنامه «با من بخوان»، اجرای طرح کتاب مهربانی، برگزاری نشست های تخصصی و نقد کتاب و شرکت در رویدادهای کتابخوانی و … اشاره کرد که قرار است همه سطح شهر و حاشیه شهر، بوستان ها و مدارس را پوشش دهد.