مراکز و واحدها
1402/8/29 دوشنبه
برنامه های روز پرستار در مراکز و واحدهای استان

زرند
دانشجویان بسیجی واحد زرند با حضور در بیمارستان امام علی علیه السلام با اهدا شاخه گل به پرستاران و کادر درمان این بیمارستان، روز پرستار را تبریگ گفته و از تلاش های آنان تجلیل نمودند.

جیرفت:
تقدیر تشکر و‌ اهدای شاخه گل به پرستاران بیمارستان آیت الله کاشانی جیرفت به مناسبت ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار به همت روابط عمومی و بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور جیرفت انجام شد.
همچنین جشن میلاد حضرت زینب سلام  الله علیها با سخنرانی حجت الاسلام پردلی و با نوای کربلایی مهدی امیری به همت روابط عمومی بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور جیرفت در نمازخانه این دانشگاه برگزار شد.

بم:
به مناسبت میلاد حضرت زینب( س) ، بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور مرکز بم خیمه برپا کرده، کیک تولد حضرت زینب ( س) را توزیع کرده و از کارکنان و دانشجویان مرکز پذیرایی کردند.

سیرجان:
برگزاری جشن میلاد حضرت زینب (س) به همت بسیج دانشجویی و کانون مهدویت _مرکز سیرجان

گلباف
 در سالروز میلاد باسعادت حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار، با حضور جمعی از مسئولین ، و بسیج دانشجویی از کادر درمانی و پرستاران مرکز بهداشتی درمانی گلباف تجلیل شد.