مراکز و واحدها
1402/2/17 یکشنبه
تجلیل از ریاست دانشگاه پیام نور رفسنجان بمناسبت روز استاد
رفسنجان/از ریاست دانشگاه پیام نور رفسنجان بمناسبت روز استاد تجلیل شد.

دانشگاه پیام نور رفسنجان میزبان فرماندار این شهرستان بود

دراین‌ مراسم  به بمناسب روز استاد از خانم دکتر  دکتر صادقی راد  ب اهداء لوح تقدیر تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز رفسنجان، فرماندار رفسنجان پس از بازدیدی که از طرح های عمرانی این مرکز داشت بیان کرد:تکمیل ۵ طرح پیام نور رفسنجان ۳۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد

فرماندار رفسنجان گفت: برای تکمیل ۵ طرح دانشگاه پیام نور شهرستان نیاز به ۳۰ میلیارد ریال است و با توجه به اینکه بودجه دولتی این واحد صرف هزینه های جاری می شود کمک خیران و مجتمع مس سرچشمه را در تکمیل آن ها می طلبیم.

حسین رضاییادامه داد: طرح های در دست اقدام این دانشگاه نیاز به بودجه دارند تا تکمیل شود و این طرح ها شامل زمین چمن، بهسازی مسجد دانشگاه، رنگ آمیزی ساختمان ها و کلاس های درس، احداث پارکینگ و توسعه فضاهای گلخانه ای هستند که اگر بودجه ۳۰ میلیارد ریالی باشد آن ها تکمیل می شوند.