مراکز و واحدها
1402/2/13 چهارشنبه
رفسنجان/جلسه ی هم اندیشی با محوریت آشنایی با مراحل ایده پردازی و ثبت اختراع و آشنایی با مراکز رشد و فن آوری

جلسه ی هم اندیشی با محوریت آشنایی با مراحل ایده پردازی و ثبت اختراع و آشنایی با مراکز رشد و فن آوری در مرکز رفسنجان برگزار شد.

این جلسه با دعوت از مشاور ویژه دانشگاه علوم پزشکی جناب مهندس شریفی برگزار شد.

دراین جلسه که با مقدمه ی خانم دکتر صادقی درباره لزوم حرکت دانشگاه ها به سمت کاربردی شدن شروع شد، مهندس شریفی درباره ی مراحلی که تاکنون درزمینه خلاقیت و ایده های نو طی شده است اشاره کرد و در ادامه مدعوین سوالات و دغدغه های خود را بیان کردند.

به درخواست همکاران، مهندس شریفی جهت استمرار جلسات با اساتید و حضور در دانشگاه پیام نور مرکز رفسنجان در روزهای یکشنبه قول مساعد داد.