مراکز و واحدها
1402/2/13 چهارشنبه
کرسی آزاد اندیشی «آسیب های خانواده های کم جمعیت»درواحدریگان برگزار شد
ریگان/کرسی آزاداندیشی با موضوع «آسیب های خانواده های کم جمعیت» در دانشگاه واحدریگان با همکاری بسیج دانشجویی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد ریگان ، کرسی آزاد اندیشی آسیب های خانواده های کم جمعیت با حضور حجه الاسلام رحمتی ودانشجویان برگزارشد.

در ابتدا حجه الاسلام رحمتی  به اسلام ستیزی استکبار جهانی و تأثیر آن بر سیاستهای حوزه جمعیت اشاره کرد و در ادامه تاریخچه ی کنترل جمعیت در ایران را مورد بررسی اجمالی قرار داد.

محدودیت های روحی مادر و کودک ،دغدغه ی جایگاه و طبقه ی اجتماعی خانواده، دغدغه های تربیتی (زمان کم برای بازی و رسیدگی، شرایط بد اجتماعی،روابط زوجین و..)مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

در ادامه شبهاتی مطرح شد از جمله از این که مشکلات جسمی مادر و فرزند مانعی برای فرزند آوری می شود.وهمچنین مشکلات اقتصادی مانع از فرزند آوری می شود

رحمتی  پاسخ داد: بیماری های زیادی از جمله برخی از انواع سرطان‌ها، بیماری های قلبی و عروقی و.. در بین زنان دارای سابقه ی شیردهی یا حین شیردهی کمتر است. ذخیره ی آهن خون مادران شیرده بر خلاف تصور عموم مردم، بالا می رود.

وی گفت: والدین می‌توانند با اتخاذ تدابیری قبل، حین و بعد از بارداری مشکلات جسمی کودکان را به حداقل برسانندوبا برنامه ریزی والدین خیلی از مشکلات حل می شود .