مراکز و واحدها
1401/11/4 سه‌شنبه
تفاهم نامه مشترک بین شهرداری و دانشگاه پیام نور شهربابک امضا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور شهربابک صبح امروز سه شنبه تفاهم نامه همکاری های مشترک علمی ،پژوهشی ، آموزشی،عمرانی،فرهنگی و مشاوره ای با بهره گیری از ظرفیت ها،توانایی هاو امکانات دیگر دانشگاه پیام نور شهربابک و شهرداری شهربابک امضا شد.

در ابتدای این جلسه دکتر شریفی ضمن عرض خوش آمدگویی و اشاره به بحث آموزش های عالی آزاد دانشگاه پیام نور، اظهار داشتند امیدواریم بتوانیم کارهایی انجام دهیم که برای دانشگاه و همشهریان موثر باشد. در ادامه جناب آقای مهندس تقی نژاد شهردار شهربابک ضمن ابراز خورسندی از این اتفاق، بحث آموزش هدفمند در حوزه کارکنان شهرداری و شهروندان را مطرح نمودند و اینکه اگر دانشگاه هم در امر آموزش پشتوانه  شهرداری باشد وجهه قابل قبولی را برای عموم دارد. همچنین ایشان اظهار نمودند این تفاهم نامه را جهت تصویب به شورای شهر ارسال می نمایند چرا که شورای شهر از ظرفیت های شهرستان استقبال می کند و با تغییر پست شهرداری ، شهرداران بعدی نیز موظف به اجرای این مصوبه هستند.

در پایان این جلسه شهردار محترم به اتفاق اقای دکتر شریفی از مرکز رشد دانشگاه و ساختمان بازدید نمودند.