مراکز و واحدها
1400/10/19 یکشنبه
نشست ریاست دانشگاه پیام نور رفسنجان با مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان
رفسنجان/نشست ریاست دانشگاه پیام نور رفسنجان با مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، نشست مشترک دکتر مهرابی گوهری رئیس دانشگاه با جناب آقای بهرامشاهی مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان، ۱۵ دی ماه 1400، در حوزه ریاست برگزار گردید.

در این نشست، دکتر مهرابی، رئیس دانشگاه، ضمن خیرمقدم به مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان و هیأت همراه ایشان و  تقدیر و ابراز خوشبینی از تعامل و جدیت مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان، تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت را در توسعه و ارتقای صنایع کشور حائز اهمیت دانست و به تشریح امکانات و ظرفیت‌های منحصر به فرد دانشگاه‌ پیام نور رفسنجان پرداخت.

وی آموزش‌های کوتاه‌مدت، کاربردی و مهارتی نیروهای مورد نیاز این منطقه اقتصادی را از زمینه‌های همکاری دانشگاه پیام نور و منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان برشمرد و تمام امکانات، آزمایشگاه‌ها و اعضای هیئت علمی دانشگاه  را آماده همکاری‌های علمی-پژوهشی و سرمایه‌گذاری خصوصا در زمینه انرژی های نو  دانست.

جناب آقای بهرامشاهی مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان  نیز با تشریح طرح جامع منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان، ظرفیت‌ها و مزیت‌های سرمایه‌گذاری در این منطقه مانند مشوق‌های مالیاتی و گمرکی، توافقنامه‌های موجود درباره اعطای تسهیلات به سرمایه‌گذاران، آماده‌بودن زیرساخت‌های لازم برای استقرار صنایع و کارخانجات پایین‌دستی را بیان کرد و سرمایه‌گذاری در این منطقه را  برای اساتید و اعضای هیأت علمی و دانشجویان دارای توجیه اقتصادی دانست.