مراکز و واحدها
1400/6/23 سه‌شنبه
کانون فرهنگی، هنری نور واحد ریگان موفق به کسب رتبه کانون الگوی کشوری شد.
از زینب السادات پور سجادی مسئول کانون فرهنگی هنری نور به پاس کسب رتبه های کشوری تجلیل گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در مراسمی با حضور امام جمعه شهرستان ریگان و سایر مسئولان این شهر،  از زینب السادات پورسجادی مسئول کانون  نور  این واحد به دلیل  کسب مقام کانون الگو در کشور قدردانی شد.

گفتنی است، کانون نور دانشگاه پیام نور واحد ریگان، با مدیریت زینب السادات پور سجادی مسئول امور فرهنگی این واحد، ضمن انجام فعالیت های فرهنگی و هنری در دانشگاه، همواره در فعالیتهای فرهنگی شهر ریگان و تعامل با سایر ادارات از جمله اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تعامل موثر داشته و نیز بر اساس امتیازات کسب شده در سامانه فهما (فرهنگ و هنر مساجد ایران) با ارائه  طرح های کشوری در خصوص پیشگیری از آسیب های اجتماعی در سال های ۱۳۹۸و۱۳۹۹موفق به کسب  مقام کانون الگوی کشوری گردیده است.