مراکز و واحدها
1399/12/18 دوشنبه
اجرای طرح زیست محیطی و خیرخواهانه در دانشگاه پیام نور مرکز سیرجان
کمک عیدانه به کودکان نیازمند با جمع آوری درب بطری های پلاستیکی

در آستانه فرارسیدن سال نو جمعی از دانشجویان رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه پیام نور سیرجان در اقدامی خیرخواهانه و زیست محیطی درب بطری های نوشابه و آب معدنی مصرفی خود را جمع آوری کردند تا هم از ورود آنها به محیط زیست جلوگیری شود و هم از سود حاصل از فروش آنها برای کودکان نیازمند لباس تهیه شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور سیرجان در این طرح که با مدیریت الهه عزت آبادی مدیر برنامه ریزی گروه تربیت بدنی این دانشگاه و با همکاری انجمن «رفتگران طبیعت سیرجان» اجرا شد حدود 415 پلاستیک پر از درب بطری جمع آوری شد که در ویژه برنامه ی فرهنگی طرح «سیرجان شهر جهانی گلیم» با این پلاستیک ها روی زمین اجرا شد.

بر اساس این گزارش همچنین قرار است شهرداری سیرجان پس از خرید این درب های بطری از آنها در اجرای دیوار نگاره های شهری استفاده نماید.

گفتنی است سود حاصل از فروش این درب بطری ها با مدیریت انجمن رفتگران طبیعت سیرجان صرف خرید لباس عید برای کودکان نیازمند تحت پوشش موسسات خیریه خواهد شد.