فرهنگی
1403/2/26 چهارشنبه
پیام رئیس دانشگاه پیام نور استان کرمان به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی
خانم دکتر فاطمه معین الدینی در پیامی 27 اردیبشهت ماه روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی را تبریک گفت.

خانم دکتر فاطمه معین الدینی رئیس دانشگاه پیام نوراستان کرمان به مناسبت 27 اردیبهشت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی در پیامی این روز فرخنده را به فعالان عرصه اطلاع رسانی، مدیران و کارشناسان روابط عمومی دانشگاه تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است:

بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمنِ ٱلرَّحِيمِ

ما در مسیر نوریم، شفاف مثل شیشه/ همپای قرن سرعت، در لحظه تا همیشه
با این شتاب، دنیا، دنیای انزوا نیست/ تا فتح قله، راهی جز ارتباط نیست (زنده یاد افشین یدالهی)

روابط عمومی سرچشمه ای است از ارتباطات و اطلاعات زلال و نو و تلفیقی است از دانش، مهارت، هنر و تجربه و مترادف است با خلاقیت توام با انگیزه، گفتمان، تعامل و اخلاق.

27 اردیبهشت، روز ملی ارتباطات و روابط عمومی فرصت مغتنمی است برای سپاسگزاری از مدیر کوشا و توانمند روابط عمومی استان، کارشناسان و همکاران سخت کوش روابط عمومی مراکز و واحدهای استان که با مشارکت، همدلی و همفکری جایگاه این دانشگاه را نسبت به گذشته بهبود بخشیده اند.

اینجانب ضمن تبریک این روز به همکاران فعال عرصه اطلاع رسانی و روابط عمومی دانشگاه، امید آن دارم روابط عمومی به عنوان پل ارتباطی مستحکم بین جامعه هدف و دانشگاه باشد و مانند گذشته جهت شفاف سازی و اطلاع رسانی صحیح از عملکردها و دستاوردها در زمینه‌های مختلف علمی و پژوهشی رسالت خویش را به نحو احسن به انجام برساند.

فاطمه معین الدینی
رئیس دانشگاه پیام نور استان کرمان