فرهنگی
1403/2/10 دوشنبه
با حضور رئیس بنیاد شهید کشور
مراسم نامگذاری همزمان ساختمان های آموزشی دانشگاه های پیام نور سراسر کشور بصورت مجازی انجام شد

مراسم نامگذاری همزمان ساختمان های آموزشی دانشگاه های پیام نور سراسر کشور بصورت مجازی به نام شهدای دانشجوی دانشگاه با حضور جناب آقای دکتر قاضی زاده هاشمی معاون محترم رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در سازمان مرکزی دانشگاه برگزار و بصورت ارتباط تصویری امکان شرکت مراکز استانها در آن فراهم گردید.

در کرمان، خانواده شهید مکرمه حسینی در سالن کنفرانس ستاد دانشگاه پیام نور استان کرمان حضور یافتند و  کتابخانه دانشگاه پیام نور مرکز کرمان به نام شهیده مکرمه حسینی نامگذاری شد.

گفتنی است شهیده مکرمه حسینی دانشجوی رشته حقوق مرکز کرمان و عضو کانون دانجشجویی هلال احمر بود که در حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان در سال گذشته آسمانی شد.