فرهنگی
1403/2/5 چهارشنبه
دکتر محمدی معاون فرهنگی، دانشجویی و اجتماعی دانشگاه پیام نور:
از فعالیت‌های رسانه‌ای و مجازی دانشجویان در حوزهای فرهنگی حمایت ویژه می شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر مهدی محمدی در ارتباط مستقیم با جلسه مسئولین مراکز مسئولین فرهنگی مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور استان کرمان، بر حمایت از طرح های فرهنگی خلاقانه تاکید کرد و افزود: طرح‌های فرهنگی خلاقانه‌ای که در استان‌ها امکان حمایت از آن‌ها وجود نداره در سطح سازمان مرکزی از آن‌ها حمایت خواهد شد.

ایشان، حمایت از فعالیت‌های رسانه‌ای و مجازی دانشجویان در حوزهای فرهنگی را از برنامه های مهم سازمان در سال جدید عنوان کرد و افزود: نسل جوان دانشجو توانمندی های زیادی در عرصه های مجازی و تولید محتوا دارد که باید مورد توجه قرار گیرد و حمایت شود.

معاون فرهنگی دانشجویی و اجتماعی دانشگاه پیام نور همچنین، بر اختصاص 5 درصد از درآمدهای غیر شهریه‌ای هر مرکز واحد واحد به فعالیت‌های فرهنگی تاکید کرد و ادامه داد: بهترین مکان دانشگاه‌ و زبده‌ترین نیروی متخصص و علاقه مند به فرهنگ باید در اختیار مدیران فرهنگی مراکز و واحدها قرار گیرد تا بیش از گذشته شاهد رشد و شکوفایی فعالیتهای فرهنگی باشیم.