فرهنگی
1402/12/5 شنبه
رئیس دانشگاه پیام نور استان کرمان در پیامی فرا رسیدن نیمه شعبان را تبریک گفت.
نیمه شعبان، آفتابی ترین روز خلقت است و...

"به یازده خُم مِی گرچه دست ما نرسید/بده پیاله که یک خُم هنوز سربسته است"

نیمه شعبان، آفتابی ترین روز خلقت است. روزی که تقویم خدا درخشان ترین ستاره را دربر گرفته، روزی که زیستن و شکفتن های ابدی آغاز می شود و زمین، مژدگانی شکوفه زاری پر طراوت را، دریافت می کند.
طلوع این خورشید و ظهور منجی در همه ادیان ابراهیمی اعتقادی است راسخ و برابر این باور،  آینده بشریت به صلح و صلاح و خیر خواهد انجامید. آری انتظار یعنی امید برای وضعیت بهتر که با قدوم حضرت ولی عصر منجی عالم بشریت محقق خواهد شد و این امید نیروی محرکه و پیشران جامعه است.
اينجانب خجسته ميلاد باسعادت منجي عالم بشريت حضرت امام عصر عج الله تعالي فرجه الشريف را خدمت جامعه دانشگاهي پیام نور استان کرمان و همچنين روز سربازان گمنام امام زمان (عج) را خدمت همه عزيزان سخت کوش، متعهد و کاردان وزارت اطلاعات و بخصوص همکاران اداره حراست استان، تبريک و تهنيت عرض مي‌نمايم و از درگاه پروردگار متعال تعجيل در فرج آن حضرت و پايان انتظار منتظران را خواهانم.

فاطمه معین الدینی
                                              رئیس دانشگاه پیام نوراستان کرمان