فرهنگی
1402/12/2 چهارشنبه
پیام خانم دکتر فاطمه معین الدینی به مناسبت میلاد حضرت علی اکبر علیه السلام و روز جوان
بسیاری از پیروزی ها و کامیابی ها، تنها در سایه جوانی امکان پذیر است و...

متن پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

در حرکت عظیم ملت ایران، نسل جوان باید پیشرو باشد. برای نسل جوان - بخصوص نسل جوان دانشجو - بی‌تفاوتی و خونسردی جایز نیست. مقام معظم رهبری" مدظله العالی"

بسیاری از پیروزی ها و کامیابی ها، تنها در سایه جوانی امکان پذیر است و بسیاری از آرزوها و اهداف، فقط در فرصت جوانی قابل دست یابی است و جوانان به عنوان نیروهای فعال در هر جامعه ای از سرمایه های اجتماعی و محور حرکت جامعه به سوی توسعه پایدار محسوب می شوند.

اینجانب، میلاد سرو بوستان ایستادگی، زیباترین گل باغ حسین (ع)! جوان رعنا و رشید حسین (ع)، یادگار علی (ع)، گلستانی از زیباترین گل های فداکاری و روز جوان را به تمامی جوانان غیور، ارزشمند و اخلاق مدار به ویژه دانشجویان پویا و کوشای دانشگاه پیام نور استان کرمان صمیمانه تبریک عرض می نمایم و توفیق شما عزیزان را که آینده سازان این مرزو بوم هستید، از درگاه خداوند منان آرزومندم.

فاطمه معین الدینی
رئیس دانشگاه پیام نوراستان کرمان