فرهنگی
1402/9/25 شنبه
پیام خانم دکتر فاطمه معین الدینی رئیس دانشگاه پیام نور استان به مناسبت فرا رسیدن سالروز شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها
حضرت زهرا (س) مظهر پاکی، محبت و گنج بی بدیل خلقت است و ...

بِسٌمِ الله الرَّحٌمنِ الرَّحٌیم
اِنّا اَعٌطَیٌناکَ الٌکَوٌثَر فَصَلِّ الِرَّبِکَ وَانٌحَر اِنَّ شانَئَکَ هُوَ الاَبتَرٌ

حضرت زهرا (س) مظهر پاکی، محبت و گنج  بی بدیل خلقت است که به راستی وجود مقدس آن حضرت، اسوه مهربانی، قله  رفیع فضائل، روح سبز عاطفه و پیشوای تمام عیاری است که دنیایی را از سرچشمه کوثر خویش سیراب می سازد.
فاطمه زهرا (س)، زنان را شکوه و منزلت بخشید و عفت و پاکدامنی را با تمام استواری گسترانید تا امروز زنان مسلمان میهن مان با الگوبرداری از این بانوی بزرگوار، عزتمندانه در تمامی عرصه ها دوشادوش مردان در راستای سربلندی ایران اسلامی گام بردارند.
فرارسیدن سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) پاره تن پیامبر گرامی اسلام (ص) را، محضر حضرت ولیعصر (عج)، مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و همه عاشقان و دلسوختگان آن بانوی مکرمه و تمامی همکاران و دانشجویان گرامی دانشگاه، تسلیت عرض می‌نمایم.

فاطمه معین الدینی
رئیس دانشگاه پیام نوراستان کرمان