فرهنگی
1402/9/1 چهارشنبه
پیام خانم دکتر معین الدینی رئیس داشگاه پیام نور استان کرمان به مناسبت هفته بسیج
بسیج، نماد شکوه و نشان افتخار انقلاب و آشناترین واژه قاموس فداکاری و ایثار است و...

بسم الله الرحمن الرحیم

🔸بسیج، نماد شکوه و نشان افتخار انقلاب و آشناترین واژه قاموس فداکاری و ایثار است که به دست مسیحایی بنیانگذار جمهوری اسلامی بر تارک عزّت این سرزمین درخشید.

🔸حماسه آفرینی‌ ها و فداکاری‌ های این مجموعه انقلابی، تنها محدود به دوران دفاع مقدس نبود بلکه در تمام دوران حیات پر برکت انقلاب اسلامی حضور این نهاد ارزشمند مردمی مشهود است و بسیج در تمامی افتخارات نظام جمهوری اسلامی و عرصه‌ های علمی و فکری سهیم بوده است.

🔸اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل عظیم‌الشان(ره) و شهدای گرانقدر، فرا رسیدن هفته بسیج را که تداعی‌کننده معانی واژه‌های مقدسی نظیر: حماسه، غرور، ایثار و شهادت است را به اساتید، کارکنان و دانشجویان گرامی و به ویژه، بسیجیان پرافتخار جامعه دانشگاهی پیام نور استان تبریک عرض می نمایم.

فاطمه معین الدینی
                                                                                رئیس دانشگاه پیام نور استان کرمان