فرهنگی
1402/8/29 دوشنبه
به مناسبت گرامیداشت شهدای غزه انجام شد:
محفل انس با قرآن کریم در مرکز کرمان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه محفل انس با قرآن کریم با حضور قاری برجسته کشوری جناب آقای مجید طالبی زاده مدیر اجرایی دفتر نهاد مقام معظم رهبری برگزار شد.

در این مراسم خانم دکتر معین الدینی رئیس داشگاه پیام نور استان کرمان، حجه الاسلام صغیرا مسئل دفتر نهاد رهبری استان، همکاران و دانشجویان مرکز کرمان حضور داشتند.

حجه الاسلام صغیرا در این مراسم، با اشاره به آیات کریمه قرآن کریم، ایستادگی در برابر ظالمین را یک اصل قرآنی دانست و گفت: :همگان وظیفه دارند برای امر الهی قیام کنند و امروز ما مصداق کامل ایستادگی و پایمردی را در غزّه مظلوم شاهد هستیم و دشمن صهیونیستی به غیر جنایت و کشتار غیرنظامیان و تخریب منازل مسکونی و بیمارستان ها هیچ دستاورد دیگری نداشته و قطعا این اقدامات محکوم به شکست است.

در ادامه این مراسم مسئول جدید هیات قمر بنی هاشم مرکز کرمان معرفی و از زحمات مسئول سابق تقدیر شد.