فرهنگی
1400/9/7 یکشنبه
به مناسبت هفته بسیج انجام شد:
تجلیل از خدمات مسئولین بسیج استادان، کارکنان و دانشجویی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به مناسبت هفته بسیج، مراسم تجلیل از خدمات مسئولان بسیج استادان، کارکنان و دانشجوئی در نمازخانه ساختمان شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار شد.

این مراسم که بعد از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر برگزار شد، حجت الاسلام والمسلمین پورمحی آبادی؛ مسئول دفتر نهاد دانشگاه ضمن گرامیداشت هفته بسیج و اشاره به حدیث «منْ لمْ یشْکر الْمنْعم من الْمخْلوقین لمْ یشْکر اللّه عزّ و جل‏» تصریح کردند در کتاب عیون اخبارالرضا(ع) آمده است: کسی که نعمت دهنده از مخلوقات را شکرگزار نباشد، شکرگزار خداوند نیز نخواهد بود.

در ادامه این مراسم از خدمات آقای آرش رشیدی؛ بعنوان مسئول بسیج کارکنان، آقای مهدی طبرسی؛ بعنوان مسئول بسیج کارکنان و نیز آقای علیرضا اسلامی بعنوان مسئول بسیج دانشجوئی دانشگاه پیام نور استان کرمان تجلیل شد.