آموزش های آزاد
1402/8/29 دوشنبه
انعقاد تفاهم نامه دانشگاه پیام نوراستان با انجمن حسابداران
تفاهم نامه همکاری علمی و آموزشی میان دانشگاه پیام نور و انجمن حسابداران به امضاء رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به همت و تلاش مرکز آموزشهای آزاد دانشگاه پیام نور استان کرمان و به منظور ايجاد و گسترش و همفكري و همكاريهاي آموزشي و پژوهشي، تفاهم نامه فی مابين دانشگاه پیام نور استان کرمان و انجمن حسابداران استان کرمان در جهت تربیت نیروی انسانی متخصص در حوزه کاری حرفه حسابداری  به امضای خانم دکتر فاطمه معین الدینی رئیس دانشگاه پیام نوراستان و جناب آقای دکتر عبدالرضا قاسم پور رئیس هیات مدیره انجمن حسابداران استان کرمان رسید.

خانم دکتر معین الدینی در مراسم امضاء این تفاهم نامه، تاکید کرد: اجرای مشترک دوره‌های آموزشی کوتاه مدت مرکز آموزشهای آزاد دانشگاه  با استفاده از توان علمی اساتید دانشگاه و انجمن حسابداران، می تواند سطح توانمندی و دانش افزایی و مهارت افزایی دانشجویان و اعضاء انجمن را ارتقا دهد و  نیروی متخصص را پس از فارغ التحصیلی وارد بازار کار نماید.

همچنین دکتر عبدالرضا قاسم پور، رئیس هیات مدیره انجمن حسابداران استان نیز در سخنانی، تربیت نیروی انسانی متخصص در حوزه کاری حرفه حسابداری را یک ضرورت خواند و افزود: برگزاری کارگاه های آموزشی راه گشای حسابداران است و انجمن حسابداران استان کرمان رسالت خود را در این زمینه شروع نموده تا بتواند زمینه آموزش عملی فارغ التحصیلان و دانشجویان را فراهم نماید تا مسیر جذب و اشتغال آنان در مراکز مورد نیاز، فراهم شود.

گفتنی است این همکاری ها در قالب فعالیتهایی نظیر: برگزاری دوره های مشترک؛ همایش ها، کارگاه های آموزشی؛ تدوین و تالیف اسناد و مدارک علمی، هدایت و حمایت از مطالعات، پژوهش های اعضای هیات علمی و دانشجویان و برگزاری جلسات مشترک دوره‌ای و فوق العاده؛ انجام خواهد شد.