آموزش های آزاد
1401/8/2 دوشنبه
برگزاری کارگاه فن بیان و سخنرانی با حضور استاد برجسته کشور
کارگاه فن بیان و سخنرانی با حضور استاد روح اله محیاپور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، کارگاه فن بیان و سخنرانی با حضور استاد روح اله محیاپور، ویژه دانشجویان و کارکنان دانشگاه به مدت 2 ساعت در تالار عاشورا برگزار گردید.

در ابتدای این مراسم فهیمه جنگجوی مدیر روابط عمومی دانشگاه، در سخنانی به معرفی دانشگاه پیام نور پرداخت و از برگزاری دوره های مهارت افزایی بیشتر در آینده خبر داد.

گفتنی است، عضویت در انجمن اساتید نخبگان نوبل، فارغ التحصیل دوره های تدریس حرفه ای، کارآفرین برتر صنعت آموزش، سخنران برتر مسابقات کشوری، مشاور کسب و کارهای برتر صنعت آموزش، جزء 100 کارآفرین برتر کشور، بیش از 20000 نفر ساعت تجربه آموزشی و نویسنده کتاب های چاپی و الکترونیکی بخشی از رزومه علمی و کاری استاد محیار پور می باشد و علاقه مندان می توانند برای آگاهی از دوره های ارائه شده توسط این استاد برجسته به سایت عالی آموز به نشانی : https://aliamuz.com/ مراجعه نمایند.

لازم به ذکر است این کارگاه آموزشی به همت مرکز آموزش های آزاد و روابط عمومی دانشگاه، به صورت رایگان برگزار گردید و دوره های بعدی از طریق همین سایت(kerman.pnu.ac.ir) –بخش آموزش های آزاد اطلاع رسانی خواهد شد.