آموزش های آزاد
1401/6/28 دوشنبه
در دیدار صمیمانه معاونت اجرایی استان با مدیر عامل انجمن کارآفرینان شهرستان رفسنجان تاکید شد:
ارتقاء سطح دانش، فرهنگ و مهارت دانشجویان و توسعه و تعمیم آموزشهای کاربردی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر روح اله خلیلی نژاد معاون اجرایی دانشگاه پیام نور استان ضمن دیدار با مهندس فارسی مدیر عامل انجمن کارآفرینان شهرستان رفسنجان بر توسعه روابط فی مابین و استفاده از ظرفیت های طرفین تاکید کرد.

از دستاوردهای مهم این نشست، نهایی شدن بند های تفاهم نامه همکاری مابین دانشگاه و انجمن کارآفرینی رفسنجان در جهت مهارت افزایی دانشجویان از جمله نشست با کارآفرینان، بحث های مشاوره های، تورهای علمی و برگزاری دوره های آموزشهای آزاد،  بود تا مسیر رشد و پیشرفت برای دانشجویان دانشگاه بیش از پیش فراهم گردد.

گفتنی است، این دیدار در راستای ارتقاء سطح دانش، فرهنگ و مهارت دانشجویان و توسعه و تعمیم آموزشهای کاربردی و تخصصی و فراهم نمودن زمینه مناسب برای بهره مندی از امکانات و توانمندیهای دانشگاه در حوزه آموزشی و همچنین بهره مندی از تجارب و فعالیتهای کارآفرینان جهت ایجاد بستر مناسب برای دانشجویان،  برگزار شد و سرکار خانم خضری پور مسئول آموزشهای آزاد استان و جناب آقای باقری مسئول آموزشهای آزاد مرکز رفسنجان نیز حضور داشتند.