اداری مالی
1402/10/30 شنبه
رئیس دانشگاه پیام نور استان کرمان خبر داد:
دانشگاه پیام نور استان کرمان در جمع 4 استان برتر کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، خانم دکتر فاطمه معین الدینی رئیس دانشگاه پیام نوراستان کرمان با اعلام این خبر افزود: در چهارمین نشست سالانه روسای استانی دانشگاه پیام نور که به میزبانی استان هرمزگان برگزار شد، استان کرمان در جمع 4 استان برتر کشور در عملکرد کلی در حوزه های مختلف قرار گرفت.

ایشان کسب این افتخار را نتیجه تلاش های مدیران و  همکاران استان در بخش های مختلف عنوان کرد و با صدور پیامی از زحمات آنها قدردانی نمود.

در بخشی از پیام ایشان آمده:

ما بدان مقصد عالی نتوانیم رسید              هم مگر پیش نهد لطف شما گامی چند

بدون شک موفقیت های دانشگاه، مرهون تلاش ها و برنامه ریزی های مستمر همه عوامل اعم از مدیران و کارشناسان است، بدینوسیله از همت عالی و تلاش معاونین  محترم، مدیران ستاد، روسای مراکز و واحد و همه همکاران علمی و اداری استان قدردانی ویژه دارم.