اداری مالی
1402/2/30 شنبه
سرپرست دانشگاه پیام نور استان کرمان تشریح کرد:
خبرهای خوش برای همکاران اداری دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، خانم دکتر معین الدینی در جلسه مدیران ستادی که همزمان رؤسای مراکز و واحدها نیز به صورت ارتباط تصویری حضور داشتند به تشریح برخی از آخرین تصمیمات اتخاذ شده پیرامون وضعیت همکاران اداری دانشگاه اشاره کرد و افزود: دانشگاه پیام نور مانند روال قبل، رسالت ذاتی خود را در زمینه  فراهم آوردن امکان تحصیل برای همه اقشار جامعه با قدرت و قوت، ادامه خواهد داد .

ایشان به افزایش 60 درصدی بودجه دانشگاه در سال 1402 اشاره کرد و افزود این مهم نتیجه تلاش بی وقفه مسئولین سازمان مرکزی دانشگاه است که با وجود اینکه بودجه بسیاری از دانشگاهها تنها 35 رشد داشته، این موفقیت مهم برای دانشگاه پیام نور رقم خورده است که ما شاهد نتایج آن در همین ماههای اولیه سال نظیر: صدور احکام سالانه همکاران در اولین ماه سال و پرداخت ها طبق حکم جدید، پرداخت 12/1  بودجه سالیانه در اولین ماه سال، پرداخت به موقع حقوق و شارژ بن کارت همکاران و واریز درآمدهای غیر شهریه ای به حساب  استان بوده ایم.

وی همکاران اداری دانشگاه را باسابقه، توانمند و در عین حال صبور و یاریگر روزهای سخت توصیف کرد و افزود:دانشگاه پیام نور هیچگونه برنامه تعدیلی برای کارکنان اداری نداشته و تمام تلاش خود را در حفظ منابع انسانی دانشگاه به کار خواهد گرفت، مگر در مواردی که خود کارمند تقاضای انتقال به سایر دستگاههای را داشته باشد.

خانم دکتر معین الدینی به سایر اقدامات بی سابقه و ارزشمند در خصوص نیروهای اداری دانشگاه اشاره کرد و گفت:از مهمترین تصمیمات جدید هیات رئیسه دانشگاه، کاهش میزان انتظار ارتقاء رتبه همکاران از 6 سال به 3 سال، اعمال مدرک تحصیلی همکاران نگهبان، انجام اقدامات تشویقی برای بازنشستگی های 25 سال نظیر اعطای پایه تشویقی و پرداخت پاداش30 ساله در نظر گرفته شده است.

سرپرست دانشگاه پیام نوراستان کرمان در پاسخ به سئوال یکی از همکاران در خصوص علت اجرایی نشدن افزایش 50 درصد فوق العاده ویژه حکم همکاران اداری نیز گفت : با توجه به رایزنی های انجام شده، وزیر محترم علوم، تجقیقات و فناوری پیگیر این موضوع هستند ولی هنوز دستورالعملی به هیچ یک از دانشگاههای کشور در این خصوص ابلاغ نشده و هیچ دانشگاهی تاکنون آن را اجرایی نکرده و چنانچه اقدامی در این خصوص از سوی وزارتخانه متبوع انجام شود، دانشگاه پیام نور نیز آنرا اجرایی خواهد کرد.

گفتنی است، جزئیات اقدامات فوق از طریق دستورالعمل توسط امور اداری استان به اطلاع همکاران گرامی خواهد رسید.