اداری مالی
1402/1/21 دوشنبه
برگزاری جلسه شورای مدیران استان
جلسه شورای مدیران دانشگاه برگزار شد.

جلسه شورای مدیران استان با حضور خانم دکتر معین الدینی، سرپرست استان، حجت الاسلام پور محی آبادی مسئول نهاد نمایندگی دانشگاه، دکتر فرهادیان معاون آموزشی و پژوهشی و سایر مدیران استان برگزار شد.

در این جلسه خانم دکتر معین الدینی، ضمن تبریک سال جدید به بیان سیاست ها و راهکارهای دانشگاه در سال جدید پرداخت و افزود:تلاش برای افزایش جذب دانشجو ، کسب مجوز برای  رشته های جدید در مقطع کارشناسی ارشد، تلاش برای برگزاری برنامه های فرهنگی اثرگذار و کیفی سازی فعالیتهای دانشگاه، از جمله مهمترین راهبردهای دانشگاه در سال جاری خواهند بود.

همچنین دراین جلسه حجه الاسلام پور محی آبادی، همگان را به استفاده از شب های بافضیلت قدر دعوت نمود و از تلاش های ریاست و مجموعه مدیران دانشگاه در موفقیت های کسب شده در سال قبل تقدیر نمود.