اداری مالی
1400/7/3 شنبه
مراسم تکریم و معارفه مدیر مالی دانشگاه پیام نور استان کرمان برگزار شد.
مهدی علینقی به سمت سرپرست امورمالی استان منصوب و از تلاش های محسن دریا بیگی قدردانی شد.

جلسه تکریم و معارفه مدیر مالی استان با حضور دکتر علیرضا محدثی زرندی رئیس دانشگاه پیام نور استان، حجه الاسلام پور محی آبادی مسئول دفتر نهاد رهبری، مدیران ستادی، روسای مراکز و واحد و جمعی از کارکنان ستاد استان برگزار شد.

در این جلسه دکتر علیرضا محدثی زرندی اقدامات انجام شده در سه سال تصدی دکتر دریا بیگی در حوزه مدیریت مالی استان را خوب توصیف کرد و افزود: با وجود شرایط خاص اقتصادی که در سالهای اخیر بر دانشگاه حاکم بود ایشان به خوبی توانستند منابع موجود را مدیریت نمایند و بسیاری از بدهی ها و قراردادهای  نیمه تمام در دوران مدیریت ایشان حل و فصل شد.

وی سپس به معرفی مدیر جدید امور مالی استان پرداخت و گفت: آقای علینقی نیز از کارشناسان خبره حوزه مالی استان می باشند که تجارب ارزشمند و سابقه ای روشن در این بخش دارند و امیدواریم این پنجره جدیدی که در حوزه اعتماد به نیروهای جوان گشوده شده بتواند سبب شکوفایی مجموعه مالی و تداوم فعالیتهای مفید قبلی باشد.