اداری مالی
1400/4/9 چهارشنبه
مدیر روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان کرمان اعلام کرد:
انتخاب کارکنان پرتلاش استان بر اساس انجام اقدامات شاخص

کارکنان پرتلاش ستاد استان و مراکز و واحدها بر اساس انجام اقدامات شاخص و برجسته انتخاب شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، فهیمه جنگجوی از انتخاب کارکنان پرتلاش استان خبر داد و گفت: در راستای ارج نهادن به خدمات و تلاش های ارزشمند کارکنان خدوم دانشگاه و به منظور تشویق و ترغیب کارمندان به انجام کارهای موثر در راستای تحقق اهداف دانشگاه، طرح انتخاب کارکنان پرتلاش دانشگاه با مشارکت مدیران ستادی و روسای مراکز و واحدها اجرا شد و این کارکنان بر اساس انجام اقدامات شاخص و عملکرد موثر در حوزه کاری معرفی شدند.

ایشان ادامه داد، تقویت و اعتلای فرهنگ کار مفید و معرفی کارکنان پر تلاش به عنوان الگوی موفق برای دیگر کارکنان از اهداف دیگر این طرح بوده و به ازای هر 25 کارمند هر ماه چهار نفر، هر 10 کارمند هر دو ماه یک نفر و به ازای هر 5 کارمند هر چهار ماه یک نفر انتخاب می شوند.

گفتنی است به کارکنان منتخب این طرح، لوح تقدیر با امضاء رئیس استان اهدا می شود که بر اساس آیین نامه امور اداری، دارای امتیاز برای ارتقاء کارکنان می باشد.