اداری مالی
1399/12/19 سه‌شنبه
تقدیر ریاست عالی دانشگاه از مدیر روابط عمومی استان کرمان
فهیمه جنگجوی مدیر روابط عمومی استان کرمان مورد تقدیر قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمدرضا زمانی به پاس خدمات ارزنده در حوزه روابط عمومی  و فعالیتهای اطلاع رسانی و به خصوص اهتمام ویژه در حوزه جذب دانشجو از  فهیمه جنگجو مدیر روابط عمومی استان کرمان تقدیر نمود.

در قسمتی از متن تقدیر ریاست عالی دانشگاه آمده است، تلاش گسترده سیاستگذاران و برنامه ریزان به منظور تسهیل تحصیل در دانشگاه پیام نور در کنار تلاش شبانه روری همکاران به صورت شایسته ای به بار نشسته و بار دیگر دانشگاه پیام نور انتخاب گسترده و پر شمار داوطلبان در شرایط خاص و خطیر آموزش های الکترونیک و مبارزه با اپیدمی کرونا شده است.

گفتنی است استان کرمان در حوزه های، تولید محتوای، اطلاع رسانی در فضای مجازی، بازتاب اخبار در  فضای رسانه ای کشور، تبلیغات گسترده در حوزه جذب دانشجو در کشور جزء استانهای برتر بوده و افزایش درصد جذب دانشجو مویِّد این مهم است.