پژوهش
1402/9/13 دوشنبه
دکتر مهدوی سرپرست هیات اجرایی جذب دانشگاه پیام نور:
پژوهش های دانشگاه باید کاربردی و بنیادین باشند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه پیام نوراستان کرمان با حضور دکتر مهدوی سرپرست هیات اجرایی جذب دانشگاه پیام نور کشور برگزار شد.

دکتر امیر مهدوی که به عنوان مهمان ویژه این مراسم سخنرانی کرد، به تبیین برخی از مفاد آیین نامه ارتقاء اعضای هیات علمی پرداخت و گفت:این آیین نامه ملاک عمل در همه فعالیتهای اعضای علمی خواهد بود و همه فعالیت ها باید در این قالب ارائه شود.

ایشان از انعقاد تفاهم نامه با سایر دانشگاهها به منظور انتقال آسان برخی از از اعضاء علمی اشاره کرد و افزود:با توجه به نبود دانشجو در برخی رشته و عدم تکمیل ساعات موظف تدریس برخی اعضاء، ممکن است روند اتقاء عضو با مشکل مواجه شود که اقداماتی نظیر انتقال به سایر دانشگاهها از جمله دانشگاه فرهنگیان پیش بینی شده است.

سرپرست هیات اجرایی جذب دانشگاه پیام نور همچنین برکاربردی بودن و بنیادی بودن پژوهش ها نیز تاکید کرد.

ایشان همچنین به سئوالات همکاران علمی پاسخ داد