پژوهش
1399/10/2 سه‌شنبه
پژوهشگران برتر منطقه 8 دانشگاه معرفی شدند
طی مراسمی به صورت مجازی از پژوهشگران برتر، تجلیل شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمد علی کریمی معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه پیام نور از برگزاری مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر کشور خبر داد و افزود: این آیین با هدف نهادینه سازی تحقیق و پژوهش، گرامیداشت محققان و پژوهشگران و به دلیل لزوم حفظ سلامت کلیه شرکت کنندگان و رعایت پروتکل های بهداشتی ستاد ملی مبارزه با شیوع کرونا با حضور مسئولان به صورت مجازی برگزار می شود.

وی ادامه داد: این آیین روز ۴ شنبه،۳ دی ماه از ساعت ۹/۳۰ صبح آغاز میشود و اعضای هیات علمی، پژوهشگران، دانشجویان و کارمندان اداری می توانند از طریق لینک http://webinar.pnu.ac.ir/pajoohesh در این آیین شرکت کنند.

گفتنی، امسال روند معرفی پژوهشگران برتر به صورت منطقه ای بوده و از منطقه 8 دانشگاه (استانهای کرمان، سیستان و بلوچستان و هرمزگان) افراد ذیل به عنوان پژوهشگران برتر منطقه 8 معرفی شده اند.

پژوهشگران برتر گروه علوم انسانی: آقایان دکتر هادي ويسي و ايمان حكيمي-  اعضاء هیات علمی استان کرمان

پژوهشگر برتر گروه علوم پایه: آقای دکتر امير خسرو بهشتي- استان کرمان-عضو هیات علمی استان کرمان

کارمند برتر پژوهشی: خانم جمیله زارع پیرحاجی-کارمند استان هرمزگان

مدیر آزمایشگاههای برتر کشور:خانم دکتر مهدیه محمدی مدیر آزمایشگاههای قطب استان کرمان