چهارشنبه, 21 آبان 1404
  • کنتراست

عنوان گروه خبري / فرهنگی و دانشجویی . اخبار و اطلاع رسانی .
  • ساعت : ۱۰:۳۶
  • تاريخ :
     ۱۴۰۴/۰۸/۰۵ 
نشست شورای فرهنگی دانشگاه پیام‌نور استان كرمان برگزار شد
نشست شورای فرهنگی استان با حضور خانم دکتر بستان‌پیرا، سرپرست دانشگاه پیام‌نور استان کرمان، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر عبداللهی‌نیا، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، آقای صباغ، مدیر فرهنگی استان، و سایر اعضای شورا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در ابتدای جلسه، مدیر فرهنگی استان به تشریح برنامه‌های پیش‌رو از جمله گرامیداشت یوم‌الله ۱۳ آبان، هفته قرآن و عترت، روز فرهنگ عمومی و ایام فاطمیه پرداخت و بر لزوم برگزاری جشن‌های دانشجویی پیش از آغاز ایام فاطمیه تأکید کرد.

در ادامه، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر عبداللهی‌نیا با تبریک میلاد باسعادت حضرت زینب(س)، بر اهمیت برگزاری باشکوه و هدفمند مراسم ۱۳ آبان تأکید نمود و بازخوانی تاریخی تسخیر لانه جاسوسی آمریکا را با توجه به تحولات اخیر منطقه و جنگ ۱۲ روزه ضروری دانست.

وی همچنین بر برنامه‌ریزی منسجم برای هفته قرآن و عترت تأکید کرده و پیشنهادهایی را در دو محور ارائه داد، در حوزه ۱۳ آبان حضور فعال دانشگاهیان در راهپیمایی، برپایی نمایشگاه روایت فتح، تولید کلیپ انگلیسی با محوریت استکبارستیزی، ایجاد غرفه‌های دانشجویی و فضاسازی محیطی و در حوزه قرآن و عترت اجرای پویش حفظ سوره فتح، تجلیل از فعالان قرآنی، برگزاری نشست‌های تفسیری و هم‌اندیشی استادان، و فضاسازی فرهنگی متناسب با ایام تأکید نمودند.
در بخش پایانی نشست، خانم دکتر بستان‌پیرا ضمن قدردانی از تلاش‌های فعالان فرهنگی استان، بر اهمیت ایجاد نشاط در فضای دانشگاه و تقویت پویایی دانشجویی تأکید کرد و افزود:دانشگاه پویا و زنده، دانشگاهی است که در کنار علم و پژوهش، نشاط، امید و فعالیت فرهنگی در آن جریان داشته باشد.

در پایان، اعضای شورا بر هماهنگی بیشتر واحدهای فرهنگی مراکز و بهره‌گیری از ظرفیت دانشجویان برای اجرای مؤثر برنامه‌ها تأکید کردند.

شورا.jpg

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.1.18.0
    V6.1.18.0