آموزش
1402/3/9 سه‌شنبه
قابل توجه دانشجویانی که دروس عمومی اخذ نموده اند
نکات مهم جهت آزمون دروس عمومی در سامانه Edu.pnu.ac.ir

"قابل توجه دانشجویان دارای دروس عمومی در نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1401:

* با توجه به مشاهده مواردی در خصوص عدم سازگاری سامانه به نسخه های قدیم اندروید نسبت به بروزرسانی نسخه جدید گوشی های خود اقدام نمایید و در صورت عدم امکان استفاده از نسخه‌های جدید نرم افزارهای گوشی، از رایانه جهت شرکت در آزمون استفاده نمایید.

* مشاهده پیغام "پایان امتحان" و عدم اجازه به دانشجو برای ادامه ی آزمون، به علت اتمام زمان آزمون می باشد.

* در صورت مشاهده خطاهای ذیل، خطا با Refresh توسط کلید F5 و یا CTRL+F5  و در گوشی تلفن همراه با کشیدن انگشت روی صفحه به سمت پایین قابل رفع می باشد:

الف-  نمایش سوال و گزینه ها به صورت underfined

ب-  پیغام "شما هنوز به این سوال نرسیده اید"

ج- پیغام "برخی سرویس ها به درستی بارگذاری نشده"

د- مشاهده صفحه سفید در هنگام ورود به آزمون

*مشاهده پیغام خطای "در حال دریافت فرم امتحان" و  نیز راهنمایی دانشجو به خارج سامانه ، به علت کندی یا قطع اینترنت در زمان آزمون می باشد که دانشجو حتما از پایداری اینترنت خود قبل از آزمون اطمینان حاصل نموده و مجددا سیستم خود را Refresh نماید."