آموزش
1400/2/15 چهارشنبه
قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد مدیریت
کارگاه آموزشی « پروپوزال نويسي و روش تدوين پايان نامه»

مرکز آموزش های آزاد دانشگاه پیام نور استان مركزي در نظر دارد برای دانشجویان كارشناسي ارشد رشته هاي مديريت که در این ترم و ترم آینده، پایان نامه را اخذ می نمايند کارگاه آموزشی « پروپوزال نويسي و روش تدوين پايان نامه»  را برگزار نماید. در این دوره تمامی نکات لازم در خصوص مراحل اخذ پایان نامه، انتخاب استاد راهنما و مشاور، انتخاب موضوع مناسب پایان نامه، شیوه نگارش پروپوزال، اخذ پیشینه ایرانداک و همانندجویی، نگارش پایان نامه و نکات ضروری برای دفاع ارایه می شود.

شايان ذكر است این دوره توسط جناب آقاي دكتر محمد احمدي عضو محترم هیات علمي گروه مدیریت دانشگاه و مدير گروه آموزشي و پژوهشي اقتصاد، حسابداري و مديريت  دانشگاه پیام نور استان مرکزی و مدرس دوره های مشابه در پژوهشگاه ایرانداک، در دو روز و مجموعا دوازده ساعت به همراه ارائه نمونه پروپوزال و پایان نامه ها به صورت مجازی از طریق سامانه LMS.markazi.pnu.ac.ir/otc تدریس می شود.

لينك ثبت نام دوره : otc.pnu.ac.ir و در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر در ساعت اداري با آقای كيانوش خسروي با شماره 09188631940 تماس حاصل فرمایید.