1401/7/2 شنبه
قابل توجه کلیه پذیرفته شدگان کنکور سراسری و پذیرش بدون آزمون سال 1401
كليه پذيرفته شدگان جدید کارشناسی مي بايست از تاريخ 1401/07/04 الي 1401/07/12 جهت پذيرش غير حضوري به سایت گلستان مراجعه نمايند

خلاصه مراحل پذيرش غیر حضوری :

الف: تكميل مشخصات و ارسال مدارك و دريافت "گزارش5260"

1- كليه پذيرفته شدگان ميبايست با شناسه كاربري و گذرواژه به شرح زير وارد سایت گلستان به آدرس :reg.pnu.ac.ir شوند:

- شناسه كاربري: شماره داوطلبي c011 و گذرواژه : شماره ملي ( در صورتيكه در ابتداي كد ملي رقم صفر وجود داشته باشد بايد هنگام درج شناسه كاربري ثبت گردد.)

لازم به ذكر است در صورتيكه كد ملي شما در اطلاعات سنجش پر نشده باشد بايستي شماره شناسنامه خود را جهت ورود به سيستم وارد نماييد.

مثال : شناسه كاربري: c011300707
گذرواژه: 0061111111

2- از طريق مسيرزير نسبت به تكميل اطلاعات و همچنين ارسال مدارك لازم اقدام نمائيد.
آموزش==> دانشجو==> پذيرش غيرحضوري==> "پذيرش غير حضوري دانشجويان جديدالورود"
تذكر1: حجم هر تصوير حداكثر 250كيلوبايت و ترجيحا فرمت آن jpg يا jpeg باشد.

ب: پذیرش توسط آموزش و پرداخت شهریه ثابت و انجام انتخاب واحد طبق برنامه 9 ترمه

3-بعد از تكميل مرحله دوم  پس از بررسي مدارك بارگذاري شده توسط مركز قبولي ,ثبت پذيرش نهايي توسط مركز به انجام مي رسد  و سپس با  شناسه كاربري : شماره دانشجويي، گذرواژه: شماره شناسنامه  جهت ثبت نام و انتخاب واحد تا تاريخ 1401/7/13 به سيستم مراجعه نماييد.

4- كليه دانشجويان قبل از انجام انتخاب واحد، موظف به پرداخت شهريه  مي باشند و در صورت عدم پرداخت، امكان انجام انتخاب واحد ايشان مقدور نخواهد بود. لذا قبل از انجام ثبت نام از روش زير  نسبت به پرداخت شهريه اقدام نماييد:

منوي اصلي --> آموزش --> شهريه --> پرداختهاي الكترونيكي دانشجو

5- پس از پرداخت شهريه از مسير زير نسبت به انجام مرحله انتخاب واحد اقدام نماييد:

ثبت نام ==> عمليات ثبت نام ==> "ثبت نام اصلي"

نکته : توجه داشته باشید، میز خدمت در همه مراکز و واحدها جهت راهنمایی ثبت نام شما، دایر گردیده است و چنانچه مایل باشید می توانید از امکانات مراکز و واحدها جهت ثبت نام استفاده نمایید.

لینک راهنمای جامع  دانشجویان جدیدالورود

ج: پذیرش حضوری
طبق جدول زمانی اعلام شده توسط  هر مرکز و واحد، مدارکی که در زمان ثبت نام اسکن نموده اید به آموزش مرکزو واحد تحویل نمایید.

مرکز کرمان: از 16 مهر ماه طبق برنامه اعلامی که متعاقبا اعلام می شود.

مرکز رفسنجان طبق جدول ذیل: