1401/2/27 سه‌شنبه
بازدید نماینده نظارت و ارزیابی سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور از مراکز و واحدهای استان
دکتر رستمی نماینده نظارت و ارزیابی سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور از برخی مراکز و واحدهای استان بازدید نمود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر علی رستمی، ضمن حضور در مراکز کرمان، سیرجان، رفسنجان و واحدهای انار، شهربابک، با تعدادی از اعضای هیأت علمی گفتگو و از محل های برگزاری آزمون ها کاغذی و الکترونیکی بازدید نمود.

ایشان در پایان سفرشان به استان کرمان با حضور در ستاد استان با خانم دکتر معین الدینی سرپرست استان  و معاونین ایشان دیدار و گفتگو کرد.

خانم دکتر معین الدینی نیز در این دیدار به اقدامات انجام شده پیرامون برگزاری امتحانات حضوری اشاره کرد و افزود:تمهیدات لازم برای برگزاری هرچه بهتر آزمون ها اندیشیده شده و امتحانات دانشگاه که همواره در کشور برند بوده، مانند همیشه با کیفیت و بی نقص برگزار خواهد شد.