1400/10/6 دوشنبه
سئوال از شما پاسخ از ما
پاسخ به برخی از مهمترین سئوالات دانشجویان پیرامون سامانه امتحانات

سئوال1: کدام مرور گر برای برگزاری آزمون از طریق تلفن همراه مناسب تر است؟

❇پاسخ
دانشجوی عزیز چنانچه با گوشی همراه میخواهید وارد سایت آزمون edu.pnu.ac.ir شوید حتما مرورگر فایر فاکس از گوگل پلی یا بازار دانلود و نصب نمایید و با این مرور گر وارد سایت آزمون شوید.

سئوال2:با گوشی وارد شدیم عناوین دروس مشاهده نمیکنم، دلیل چیست ؟

❇پاسخ
پایین صفحه بر روی علامت آدمک کلیک کنید منو که باز شد، مدیریت کلاس را انتخاب نمایید اینک عناوین درسی مشاهده شده و بر روی دروسی که آزمون دارید کلیک نمایید.

سئوال 3:با گوشی وارد سایت آزمون میشوم کلا صفحه سفید چکار کنم ؟

❇پاسخ
پایین صفحه بر روی سه نقطه  کلیک کنید سپس تنظیمات را انتخاب نموده و بعد از آن حذف داده های مرور گر را انتخاب کنید.

سئوال4:منظور از رمز قدیم در صفحه  تغییر رمز، کدام رمز می باشد؟

❇پاسخ
همان رمزی که به گوشی شما پیامک میشود رمز قدیم ( رمز موقت ) محسوب میشود در این صفحه شما در مقابل رمز قدیم رمز موقت که پیامک شده وارد میکنید و در مقابل رمز جدید رمز دلخواه خودتون را وارد  می کنید.

سئوال5 : امکان بازبینی سوال یعنی چه ؟

دانشجو زمانی سوال پاسخ داد این پاسخ امکان تغییر ندارد مگر اینکه استاد امکان بازبینی فعال کرده باشد ولی
دانشجو میتواند سوالی که پاسخ آن را حضور ذهن ندارد بعدا جواب دهد یعنی به سوال بعدی مراجعه کند یا حتی میتواند همه سوالها را تک تک مشاهده کند محدودیتی ندارد و سپس برگردد از اول پاسخ سوالها را ثبت کند

دانشجویان گرامی، نگران آزمون های خود نباشید، دانشگاه پیام نور یک دانشگاه پاسخگو با سیستم  آموزشی  انعطاف پذیر است که تا زمان اطمینان کامل از برگزاری امتحانات  برای همه دانشجویان، در کنار شما خواهد بود  و با شما همکاری لازم صورت می گیرد.